Landmeetkantoor Divatec

Landmeetkantoor Divatec is ontstaan in 2009 onder de deskundige vleugels van Dieter Vandepoel. Inmiddels is het team uitgebreid tot 4 vaste medewerkers en enkele freelancers die steeds de hoogste nauwkeurigheid nastreven. Onze expertise als landmeter-expert is de technische maatvoering van burgerlijke bouwprojecten en staalbouw. Wij benaderen elk bouwproject als uniek. Door onze kennis van de bouw, wat niet eigen is aan elk landmeetkantoor, denken we steeds als partner mee en kunnen we ook juiste oplossingen voorstellen. We zijn gekend als professioneel en flexibel volgens de timing van jouw project.

Multi-disciplinair

Binnen ons landmeetkantoor beperken we ons echter niet tot de maatvoering van gebouwen, maar zijn we ook verantwoordelijk voor het verkavelen en splitsen van gronden, het inrichten en afpalen van een perceel en de opmaak van prékadastratie. Landmeetkantoor Divatec gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Innovatie

We vinden het als landmeter cruciaal om de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen ons vakgebied op te volgen en toe te passen. Door het gebruik van drones en een 3D laserscanner hebben we de meest vooruitstrevende tools in handen om efficiënt te werken en een oplossing op maat van de klant aan te bieden.

Ben je ook benieuwd naar wat landmeetkantoor Divatec voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek of vrijblijvende offerte.